Bookmaker reviews

Bookmaker reviews

De zoektocht naar een bookmaker kan behoorlijk lastig zijn. Er is zoveel aanbod dat je soms niet meer weet bij welk wedkantoor je het beste een account kunt aanmaken Het is misschien verleidelijk om dan maar voor de eerste bookmaker te gaan die in je hoofd opkomt. Maar gelukkig is er een veel betere strategie om het perfecte gokplatform te vinden. Dankzij de bookmakers reviews van onlinebookmakers.nl weet je namelijk precies wat de voor- en nadelen zijn van al die grote namen uit de gokwereld. Uiteindelijk kom je zo vanzelf terecht bij het online wedkantoor dat het beste bij je past.

Wat leer je allemaal uit een bookmakers review?

Onze bookmaker reviews geven je een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Welke sporten en wedopties biedt een bookmaker bijvoorbeeld aan? Vooral als je graag voor een minder standaard weddenschap gaat, doe je er goed aan om de verschillende reviews te lezen. Zo kunnen fans van mixed martial arts, bowlen of trotting lang niet bij alle bookmakers terecht. Ook voor een goede handicap-weddenschap is het op sommige platforms even zoeken. Een bookmakers review vertelt je daarnaast waar extra focus op ligt. Zo ontdek je vanzelf dat Runnerz volop aanbod heeft voor liefhebbers van de paardensport en dat Toto veel meer aandacht besteedt aan de Nederlandse bekerwedstrijden dan andere wedkantoren. Bookmaker Toto draait zelfs zijn hand niet om voor interessante bonusacties rondom de KNVB bekerwedstrijden.

Over bonussen gesproken… misschien ben je wel gevoelig voor interessante acties waarmee je extra speelgeld of een paar free bets kunt verdienen. Er zijn bookmakers die nieuwe spelers meteen verwelkomen met een verdubbeling van de eerste storting. Andere bookmakers pakken het wat subtieler aan en gaan bij belangrijke sportwedstrijden voor een free bet of cashback bonus. Het kan zijn dat je een wedkantoor treft die zich bij de bonusacties voornamelijk op voetbalfans richt. Let hier dus op als je als basketbal- of tennisfan een bookmakers review leest.

Ben je zo’n gokker die bij vragen of technische problemen direct wil dat er een oplossing komt? Zorg dan dat je een bookmaker kiest die qua klantenservice hoge ogen scoort. Want niets is zo vervelend als dat je om 23.00 uur ’s avonds met een dringend probleem zit, en je moet tot de volgende ochtend wachten voordat er weer iemand aanwezig is. Je loopt op deze manier misschien wel die ene interessante weddenschap met hoge quoteringen mis. Er zijn een aantal grote bookmakers waarvan de klantenservice 24/7 bereikbaar is. Ideaal als je graag in de nachtelijke uren een gokje waagt. Wed je vooral tussen 9.00 uur ’s ochtends en 21.00 uur ’s avonds dan zullen de openingstijden van jouw bookmaker minder problemen opleveren. In dat geval doe je er wel goed aan om te kijken op welke manieren de klantenservice bereikbaar is. Want moet je met een duur telefoonnummer bellen of krijg je binnen no time antwoord via de live chat?

Ook het platform van de bookmaker speelt een grote rol. Het is namelijk essentieel dat de website voor jou gevoel logisch is ingedeeld. Je wilt snel de juiste informatie kunnen vinden, en ook die ene Aziatische voetbalcompetitie moet makkelijk op je scherm verschijnen. En wat te denken van de laadtijd van de pagina’s? Een bookmaker waarvan de website vaak traag reageert, is niet de beste keuze wanneer je graag een live weddenschap plaatst. Je zult maar net die hoge quoteringen missen omdat je door de traagheid van de website te laat bent. In de bookmaker reviews lees je ook of de wedkantoren een mobiele app hebben ontwikkeld en hoe goed die app dan werkt. Er zijn gokkers die het liefst alles via hun mobiel of tablet regelen. Maar voldoet jouw bookmaker echt aan alle eisen? Je wilt snel geld kunnen storten, alle wedopties moeten overzichtelijk bij elkaar staan, en bij vragen is het wel zo prettig als je via je mobiel gewoon de live chat op kunt starten. De optie om wedstrijden rechtstreeks te volgen via een livestream, kan ook reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen.

Tot slot: wat dacht je van de financiële kant van het gokken? Voor elke sportweddenschap heb je voldoende speelsaldo nodig. Bij sommige bookmakers kun je je saldo alleen aanvullen via je creditcard of iDEAL, terwijl andere wedkantoren ook betalingen via populaire e-wallets accepteren. Als je een PayPal-, Skrill- of Netelleraccount hebt, wil je wel zeker weten dat je hier gebruik van kunt maken voor je weddenschappen. Maar een goede bookmakers review richt zich niet alleen op stortingen. Uitbetalen zijn minstens zo belangrijk. Kun je de winst bijvoorbeeld ook laten uitbetalen naar je uitbetaling of e-wallet, of is je bankrekening de enige optie? De snelheid waarmee een bookmaker de uitbetaling verwerkt, is misschien nog wel belangrijker. Als je weddenschappen winstgevend zijn, wil je snel over je geld kunnen beschikken. Een bookmaker die dagen wacht om het proces in gang te zetten, laat je toch liever links liggen.

Bookmaker reviews helpen je met vergelijken

Het lijkt misschien alsof je extra moeite moet doen om alle reviews door te spitten. Maar onze bookmakers reviews schelen je juist tijd. Heel veel tijd zelfs. Wij hebben het voorwerk namelijk al voor je gedaan. Hierdoor is het veel makkelijker om online wedkantoren te vergelijken en uiteindelijk je keuze te maken.

In de bookmaker review lees je alle informatie die belangrijk voor je is. Aan de hand daarvan kun je beginnen met vergelijken. Toch moet je eerst even de tijd nemen om jezelf af te vragen wát je precies belangrijk vindt. Is het de goede bereikbaarheid van de klantenservice, het unieke wedaanbod of eerder de gebruiksvriendelijkheid van het platform? Zodra je weet welke elementen voor jou een essentiële rol spelen, kan het grote vergelijken beginnen. De bookmakers reviews geven je alvast een duidelijk idee van wat je kunt verwachten. Dat betekent dat je niet alle websites af hoeft te struinen om op zoek te gaan naar alle informatie. Bovendien kun je dankzij de reviews snel en gemakkelijk zien hoe de bookmakers zich tot elkaar verhouden. Het ene wedkantoor heeft misschien een extra uitgebreid aanbod, maar de bonusacties vallen tegen. Het andere platform biedt juist én een ruim aanbod én een mooie welkomstbonus. De keuze is dan natuurlijk snel gemaakt.

Dankzij de bookmakers reviews hoef je niet alles zelfs uit te zoeken, terwijl je toch een goed beeld krijgt van de verschillende wedkantoren. Daarna is het aan jou om het platform uit te zoeken dat het beste bij je wensen past. We raden je wel aan om zelfs nog even in alle rust rond te kijken op de website van je favoriete bookmaker voordat je een definitieve keuze maakt. Zo weet je zeker dat je een gokplatform hebt gevonden waar je met veel plezier je sportweddenschappen plaatst.

Ga voor een bookmaker met een licentie van de kansspelcommissie

Je stelt je eigen eisen aan een bookmaker. Toch is er één eis waar je nooit concessies op mag doen: de betrouwbaarheid van het wedkantoor. Op onlinebookmakers.nl vind je daarom alleen reviews van bedrijven die aan de regels van de Nederlandse wet voldoen. Oftewel: het zijn allemaal bookmakers die beschikken over een licentie van de Nederlandse kansspelcommissie. Dit heeft veel voordelen. Als een bookmaker is goedgekeurd door de kansspelcommissie, weet je namelijk zeker dat deze aan een aantal strenge eisen voldoet. Zo zijn in de licentie bijvoorbeeld regels vastgelegd omtrent het beschermen van de persoons- en betaalgegevens. In de praktijk betekent dit dat je niet bang hoeft te zijn dat je persoonlijke gegevens op straat komen te liggen. Stortingen en uitbetalingen lopen via een beveiligde verbinding zodat je je ook hier geen zorgen over hoeft te maken.

Een officiële licentie garandeert je zelfs dat een onafhankelijke commissie toezicht houdt of alles eerlijk verloopt. Bij illegale goksites moet je maar afwachten of je inderdaad de winst krijgt uitgekeerd waar je recht op hebt. Bij bookmakers met een licentie wordt er door de kansspelcommissie streng op toegezien dat alles transparant en eerlijk verloopt. Als je winst hebt gemaakt met je weddenschappen (en als alles natuurlijk via de juiste route is verlopen), dan kun je erop vertrouwen dat je het geld ook daadwerkelijk krijgt uitgekeerd. Krijg je het geld niet uitgekeerd waar je volgens jou wel recht op hebt? In dat geval kun je het melden bij de Nederlandse kansspelcommissie. Bookmakers waar vaak terechte klachten over binnenkomen, kunnen hun licentie zomaar verliezen. En daarmee raken ze ook hun betrouwbare imago kwijt. Een bookmaker die over die felbegeerde vergunning van de Nederlandse kansspelautoriteiten beschikt, zal er dus alles aan doen om je een veilige en betrouwbare gokomgeving te bieden.

Op onlinebookmakers.nl vind je alleen reviews van bookmakers met een Nederlandse licentie. Hierdoor zie je in één oogopslag waar je veilig en onder toezicht van de Nederlandse kansspelautoriteit kunt wedden. Verdiep je dus in alle rust in onze bookmakers reviews en maak je keuze!